Gratis e-book: De 15 beste tips voor geweldig goed marktonderzoek


15 beste tips en trucs om gegarandeerd goed marktonderzoek uit te voeren

Gratis e-book met de 15 beste tips, adviezen en aanwijzingen om echt goed onderzoek uit te voeren, zodat het daadwerkelijk bruikbare inzichten en antwoorden op zal leveren. Klik op onderstaande button en het e-Book is van jou.

15 beste tips voor geweldig marktonderzoek - EM Onderzoek

Wat leer je allemaal dankzij deze marktonderzoek tips van EM Onderzoek?

Dit e-Book leert je onder meer:

  • Hoe je een super goede vragenlijst maakt
  • Te denken als een respondent om zo echt waardevolle data te verkrijgen
  • Welke zaken van cruciaal belang zijn bij het doen van onderzoek
  • Wat al die onderzoekstermen betekenen in Jip en Janneke taal
  • Wat je absoluut niet moet doen bij het uitvoeren van je marktonderzoek

Is dat alles? Nee natuurlijk niet! Met de tips uit dit e-Book zul je zeker weten een kwalitatief hoogwaardig marktonderzoek uit gaan voeren en zullen de gegeven antwoorden je echt verder brengen. Succes verzekerd dus! Erewoord.Eindelijk heb ik iets gevonden met echt goede tips voor marktonderzoek

Gelukkig, want dat is precies de reden dat marktonderzoeksbureau EM Onderzoek deze tips voor je op een rijtje heeft gezet. Slecht marktonderzoek wordt helaas nog veel te veel uitgevoerd namelijk. En dat gebeurt vooral omdat niet logisch wordt nagedacht en de kennis ontbreekt om goed onderzoek te doen. Deze tips zijn bedoeld om jou die fouten niet te laten maken en je het marktonderzoek uit te laten voeren waar je ook echt iets aan hebt. En hoe meer mensen deze onderzoekstips toepassen, des te kleiner de kans dat we nog geconfronteerd zullen worden met slecht uitgevoerd kwantitatief onderzoek. Veel leesplezier in de eerste plaats en daarna heel veel succes toegewenst met je marktonderzoek!


Voor wie zijn deze marktonderzoek tips bedoeld?

Eerlijk gezegd bevat dit e-Book wel een of meer bruikbare tips voor iedereen die betrokken is bij marktonderzoek. Van marktonderzoeker aan bureauzijde tot eindklant die van plan is om een marktonderzoek uit te voeren, van student tot de ervaren rot. Sterker nog, de tips zijn ook bedoeld om al het kwantitatieve onderzoek dat gedaan wordt te kunnen verbeteren. Een nobel streven, dat beseffen we ons maar al te goed. Echter is het wel noodzakelijk. Er wordt namelijk met enige regelmaat een potje gemaakt van een onderzoek. En dat terwijl de verzamelde data wel wordt gebruikt om belangrijke vragen mee te beantwoorden of beslissingen te nemen. Doe daarom je voordeel met deze tips en adviezen en zorg ervoor dat vanaf nu al het uitgevoerde marktonderzoek van hoog niveau is.


Deze tips moeten meer mensen hebben!

EM Onderzoek heeft een missie en dat is een einde maken aan slecht marktonderzoek. Vandaar ook dat dit e-Book met marktonderzoek tips geheel gratis is. En omdat er geen kosten aan verbonden zijn, kan iedereen die zich met marktonderzoek bezig houdt en graag het maximale uit zijn of haar onderzoek wil halen er heel eenvoudig over beschikken.

 

Jij hebt de tips hopelijk al gedownload of gaat dat spoedig doen. En als je denkt "Hé, maar ik weet nog wel iemand die deze marktonderzoek tips goed kan gebruiken" dan hoopt EM Onderzoek dat je deze website wil delen. Alvast bedankt hiervoor!


Help, ik loop toch nog vast met mijn onderzoek!

Je bent goed aan de slag gegaan met jouw marktonderzoek, maar loopt ondanks deze tips en adviezen toch nog vast? Of je twijfelt of je het onderzoek wel zelfstandig uit wil gaan voeren? Schakel dan simpelweg onze hulp in. EM Onderzoek is niet voor niets gespecialiseerd in het uitvoeren van goed kwantitatief onderzoek. Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen of heb je liever al een gedetailleerde offerte of prijsindicatie voor jouw onderzoeksproject? Stuur ons dan een verzoek. Je ontvangt daarna zo snel mogelijk alle gewenste informatie in je mailbox.