Gratis e-book: De 15 beste tips voor geweldig marktonderzoek


15 beste tips voor geweldig marktonderzoek - EM Onderzoek

Wat leer je allemaal dankzij deze 15 marktonderzoek tips?

Dit e-book leert je onder meer:

  • Hoe je een super vragenlijst maakt
  • Te denken als een respondent om zo echt goede data te verkrijgen
  • Welke zaken van cruciaal belang zijn bij het doen van onderzoek
  • Wat al die onderzoekstermen betekenen in Jip en Janneke taal
  • Wat je absoluut niet moet doen gedurende het onderzoek

Is dat alles? Nee natuurlijk niet! Met de tips uit dit e-book zul je zeker weten een kwalitatief hoogwaardig marktonderzoek uit gaan voeren en zullen de gegeven antwoorden je echt verder brengen. Succes verzekerd dus!
Ja dit e-book wil ik hebben!

Gelukkig, want dat is precies de reden dat marktonderzoeksbureau EM Onderzoek deze tips voor je op een rijtje heeft gezet. Slecht marktonderzoek wordt helaas nog veel te veel uitgevoerd namelijk. En dat gebeurt vooral omdat niet logisch wordt nagedacht en de kennis ontbreekt om goed onderzoek te doen. Deze tips zijn bedoeld om jou die fouten niet te laten maken en je het marktonderzoek uit te laten voeren waar je ook echt iets aan hebt. Veel leesplezier in de eerste plaats en daarna heel veel succes toegewenst met je marktonderzoek!


Voor wie zijn deze marktonderzoek tips bedoeld?

Eerlijk gezegd bevat dit e-book wel een of meer bruikbare tips voor iedereen die betrokken is bij marktonderzoek. Van senior onderzoeker tot eindklant die van plan is om een marktonderzoek uit te voeren. Sterker nog, de tips zijn ook bedoeld om al het kwantitatieve onderzoek dat gedaan wordt te kunnen verbeteren. Een nobel streven en noodzakelijk bovendien. Er wordt namelijk met enige regelmaat een potje gemaakt van een onderzoek. En dat terwijl de verzamelde data wel wordt gebruikt om belangrijke vragen mee te beantwoorden of beslissingen te nemen. Doe daarom je voordeel met deze tips en adviezen en zorg ervoor dat vanaf nu al het uitgevoerde marktonderzoek van hoog niveau is.


Deze tips moeten meer mensen hebben!

EM Onderzoek heeft een missie en dat is een einde maken aan slecht marktonderzoek. Vandaar ook dat dit e-book met marktonderzoek tips geheel gratis is. En omdat er geen kosten aan verbonden zijn, kan iedereen die zich met marktonderzoek bezig houdt en graag het maximale uit zijn of haar onderzoek wil halen er heel eenvoudig over beschikken.

 

Jij hebt de tips hopelijk al gedownload of gaat dat spoedig doen. En als je denkt "Hé, maar ik weet nog wel iemand die deze marktonderzoek tips goed kan gebruiken" dan hoopt EM Onderzoek dat je deze website wil delen. Alvast bedankt hiervoor!