Zie je door de bomen het bos niet meer bij het uitvoeren van je marktonderzoek? Of loop je vast?

 

Download dan ons gratis e-book met 15 geweldig goede tips!

De 15 allerbeste marktonderzoek tips - download ze via EM Onderzoek

Voor wie is dit e-book met marktonderzoek tips bedoeld?

Dit e-book bevat hoe dan ook een of meer bruikbare tips voor iedereen die betrokken is bij marktonderzoek. Van marktonderzoeker aan bureauzijde tot eindklant die van plan is om een marktonderzoek uit te voeren, van student tot de ervaren rot. Sterker nog, de tips zijn ook bedoeld om al het kwantitatieve onderzoek dat gedaan wordt te kunnen verbeteren. Er wordt namelijk met enige regelmaat een potje gemaakt van een onderzoek. Met deze tips voer je gegarandeerd goed marktonderzoek uit.

Zoveel mensen hebben dit gratis e-book met de 15 allerbeste marktonderzoek tips al in huis! Ben jij de volgende?

Onze 15 beste tips en trucs om gegarandeerd goed marktonderzoek uit te voeren

Eindelijk een gratis e-book boordevol tips, adviezen en aanwijzingen om echt goed onderzoek uit te voeren, zodat het daadwerkelijk bruikbare inzichten en antwoorden op zal leveren. Gegarandeerd!

Wat leer je allemaal dankzij deze marktonderzoek tips van EM Onderzoek?

032

Super vragenlijst

Maak super goede vragenlijsten die leuk zijn om in te vullen.

032

Ken je respondent

Kruip in het hoofd van je respondent en leer hem of haar echt kennen.

032

Alle do’s

Ontdek welke zaken van cruciaal belang zijn bij het doen van goed onderzoek.

032

En don’ts

En leer welke cruciale fouten je zeker weten niet moet maken.

032

Terminologie

Weet precies wat al die marktonderzoek termen nou precies betekenen.

032

Focus

Voorkom dat je het doel van het onderzoek uit het oog verliest.

032

Juiste analyses

Leer met een neutrale en eerlijke blik kijken naar de verzamelde data.

032

En nog veel meer!

Dit e-book bevat alle informatie om jouw onderzoek te laten slagen.

Wil je jouw marktonderzoek naar een hoger niveau brengen? Dan is dit gratis e-book echt iets voor jou!

Eindelijk iets gevonden met echt goede marktonderzoek tips!

Gelukkig, want dat is precies de reden dat marktonderzoeksbureau EM Onderzoek deze tips voor je op een rijtje heeft gezet. Slecht marktonderzoek wordt helaas nog veel te veel uitgevoerd namelijk. En dat gebeurt vooral omdat niet logisch wordt nagedacht en de kennis ontbreekt om goed onderzoek te doen. Deze tips zijn bedoeld om jou die fouten niet te laten maken en je het marktonderzoek uit te laten voeren waar je ook echt iets aan hebt. En hoe meer mensen deze onderzoekstips toepassen, des te kleiner de kans dat we nog geconfronteerd zullen worden met slecht uitgevoerd kwantitatief onderzoek. Veel leesplezier in de eerste plaats en daarna heel veel succes toegewenst met je marktonderzoek!

Voor wie zijn deze marktonderzoek tips bedoeld?

Eerlijk gezegd bevat dit e-Book wel een of meer bruikbare tips voor iedereen die betrokken is bij marktonderzoek. Van marktonderzoeker aan bureauzijde tot eindklant die van plan is om een marktonderzoek uit te voeren, van student tot de ervaren rot. Sterker nog, de tips zijn ook bedoeld om al het kwantitatieve onderzoek dat gedaan wordt te kunnen verbeteren. Een nobel streven, dat beseffen we ons maar al te goed. Echter is het wel noodzakelijk. Er wordt namelijk met enige regelmaat een potje gemaakt van een onderzoek. En dat terwijl de verzamelde data wel wordt gebruikt om belangrijke vragen mee te beantwoorden of beslissingen te nemen. Doe daarom je voordeel met deze tips en adviezen en zorg ervoor dat vanaf nu al het uitgevoerde marktonderzoek van hoog niveau is.

Help, ik loop toch nog vast met mijn onderzoek!?!

Je bent goed aan de slag gegaan met jouw marktonderzoek, maar loopt ondanks deze tips en adviezen toch nog vast? Of je twijfelt of je het onderzoek wel zelfstandig uit wil gaan voeren? Schakel dan simpelweg onze hulp in. EM Onderzoek is niet voor niets gespecialiseerd in het uitvoeren van goed kwantitatief onderzoek. Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen of heb je liever al een gedetailleerde offerte of prijsindicatie voor jouw onderzoeksproject? Stuur ons dan een verzoek. Je ontvangt daarna zo snel mogelijk alle gewenste informatie in je mailbox.

Heiweg 219
6533 PC
Nijmegen

T: 024 - 78 55 663
@: [email protected]

EM Onderzoek

Dit is de plek voor gewoon goed onderzoek. Vraag nu een offerte aan.

Nieuw: @YourSurvey!
@YourSurvey_beeldmerk-klein

Met @YourSurvey is goed marktonderzoek eindelijk toegankelijk voor iedereen! Onderzoek van hoge kwaliteit tegen een zeer scherp tarief. Je hoeft niet meer zelf aan de slag te gaan of stagiair in dienst te nemen. En je hebt de garantie dat het marktonderzoek wordt uitgevoerd door een ervaren marktonderzoeker. Waar wacht je dus nog op?

Jouw unieke onderzoeksvraag verdient echt een goed, bruikbaar en bovenal uniek antwoord. Ga dus nu op onderzoek uit en sla samen met ons die brug tussen vraag en antwoord.

Marktonderzoeksbureau conformeert zich aan de nationale en internationale normen en gedragsregels van de MOA en ESOMAR

De 15 allerbeste marktonderzoek tips - download ze via EM Onderzoek

Je bent nog één stap verwijderd van de 15 allerbeste marktonderzoek tips...

Vul hiernaast enkele gegevens in en het gratis e-book met de allerbeste marktonderzoek tips is voor jou. En wees gerust, je wordt niet bestookt met EM Onderzoek mails hierna. Hooguit een paar mailtjes per jaar. Erewoord.

Dank voor het invullen van je gegevens. Op naar het e-book!