Alle features en bijbehorende prijzen van @YourSurvey

In dit tijdperk moet alles nu en moet alles ook snel. Ook op het gebied van marktonderzoek is dit vaak het geval. Een vraag of probleem dient zich acuut aan en een antwoord is op hele korte termijn nodig. Maar het doen van onderzoek kost tijd. En het kost geld uiteraard. Wat is dan vaak de oplossing? Een doe-het-zelf onderzoekstool aanschaffen en dan maar zelf knutselen. Maar dan blijkt ook dit weer tijd te kosten, kan de tool net niet wat jij graag wil of valt er amper data mee te verzamelen. Weggegooid geld dus. Daarom is er nu @YourSurvey. Full service onderzoek voor een doe-het-zelf prijs. @YourSurvey is de oplossing voor goed, voordelig en agile marktonderzoek.Vragenlijst

Vragen per vragenlijst

Basis vraagtypen

Geavanceerde vraagtypen

Routing in vragenlijst

Vragenlijst check

Meertalige vragenlijst **

Design online survey

Mobiel vriendelijke survey

Plaatjes of video in vragenlijst

Lay out in eigen huisstijl

Aangepaste footer/voettekst

Dataverzameling

Uitnodigen via e-mail

Maximale respons via e-mail

Dataverzameling via eigen url

Maximale respons via url

Beveiligde url (SSL/HTTPS)

Real time volgen respons

Analyse en rapportage

Databestand in Excel

Databestand in SPSS

Dashboard met resultaten

Tabellenrapport in Excel

Tabellenrapport in Word

Standaard PPT met grafieken

PowerPoint op maat

Aanvullende kruistabellen

Support

Basis

Premium

BASIS

€ 249

PER ONDERZOEK*


10 vragen (maximaal)Ja (max. 1.000 e-mails)

100

100STANDAARD

€ 499

PER ONDERZOEK*


20 vragen (maximaal)Ja (max. 10.000 e-mails)

500

500n.v.t.

PLUS

€ 1.199

PER ONDERZOEK*


50 vragen (maximaal)Ja (max. 50.000 e-mails)

50.000

Onbeperktn.v.t.

* Deze prijs geldt bij het afnemen van ten minste drie onderzoeken. Prijs voor het Basis pakket bij een of twee onderzoeken is € 299,-. Voor het Standaard pakket geldt bij een of twee onderzoeken een prijs van € 699,-. Voor het Plus pakket geldt een prijs van € 1.599,- per onderzoek.
** Indien @YourSurvey de vertalingen dient te verzorgen, worden de aanvullende kosten één-op-één doorberekend aan de opdrachtgever.

@YourService staat voor snelheid

Tijd is kostbaar en resultaten of inzichten zijn vrijwel direct nodig. Daarom kun je bij @YourSurvey vrijwel direct van start met je onderzoek. Het enige dat je hoeft te doen, is de vragenlijst doorsturen aan het begin van het onderzoek. Deze wordt gelijk geprogrammeerd. Afhankelijk van jouw wensen of eisen, stuur je zelf e-mails uit met een link naar het onderzoek of doen wij dat, kan de dataverzameling gelijk van start als de vragenlijst klaar is. Online dataverzameling gaat sowieso snel en een databestand, online dashboard of (tabellen)rapport heb je tot slot ook weer razendsnel in je bezit.

Het lijkt allicht veel dat gedaan moet worden om uiteindelijk tot de resultaten te komen. Maar wist je dat dit alles te realiseren is in 24 uur? Allicht niet binnen het Plus pakket, aangezien het dan zal gaan om een grote vragenlijst en rapportage op maat. Een onderzoek uitvoeren binnen het Basis, of Standaard pakket kan zeer snel worden gedaan. En resultaten binnen een dag? Ja, dat kan!

Voor wie is @YourSurvey Basis geschikt

Van de drie pakketten is @YourSurvey Basis het meest kale pakket. Het is echt bedoeld om snel te weten te komen of jouw onderbuikgevoel juist is, of dat jouw doelgroep ergens net even iets anders over denkt. Daarom niet al te veel vragen die je kan stellen en ook een beperkte hoeveelheid respons die verzameld kan worden.

De data krijg je toegestuurd in een Excel of SPSS databestand, zodat je zelf de verdere analyses uit kan voeren. Daarmee is het ook geschikt voor alle studenten die in het kader van hun afstudeerstage of afstudeeronderzoek een marktonderzoek uit moeten voeren.

Ook bij @YourSurvey Basis geldt dat zaken zo veel mogelijk op maat worden gedaan. Je mag je eigen vragenlijst voorleggen aan jouw doelgroep en we maken daar vervolgens een mooie, goede en mobiel vriendelijke internetvragenlijst van. Aan jou vervolgens de keuze of je zelf de e-mails stuurt aan de respondenten of dat wij dat voor je mogen doen. En met een beetje snel schakelen en goed samenwerken heb je de data binnen 24 uur binnen. Ja, zo snel kan het echt gaan.

Voor wie is @YourSurvey Standaard geschikt

Het @YourSurvey Standaard pakket is simpelweg het beste dat er te krijgen is op het gebied van een volledig marktonderzoek, waarbij je jouw op maat gemaakte vragenlijst kan voorleggen aan meer dan voldoende respondenten om algeheel geldende uitspraken te doen. Het bevat letterlijk alles dat je nodig hebt. Dat maakt het nog niet tot het beste dat er is. Wat dan wel? Nou, dat het jou de gelegenheid geeft om binnen een of enkele dagen al de resultaten te hebben tegen een uiterst scherp tarief.

Wat dit alles concreet inhoudt? Jouw vragenlijst, een top internetvragenlijst inclusief alle vraagtypen en specifieke routing, dataverzameling waarbij je 500 respondenten kan verzamelen en niet alleen een dataset met data, maar ook een online dashboard met resultaten en zelfs een rapportage in Excel, PowerPoint of Word met alle resultaten in tabel- of grafiekvorm. Wat wil je nog meer? Het enige dat je dan nog zelf moet doen, is de resultaten interpreteren en eventueel verwerken in een eigen document of verslag. En de rest? Dat doen wij voor je.

Antwoorden van 500 klanten, relaties, medewerkers, bezoekers, lezers of welke doelgroep dan ook. Binnen maximaal een paar dagen. En dat alles voor een bedrag waarvoor je het echt niet zelf gaat doen middels een doe-het-zelf onderzoekstool of het gaat uitbesteden aan een stagiair. Voor dit geld zet je veel liever een expert op het gebied van marktonderzoek aan de slag toch?

Voor wie is @YourSurvey Plus geschikt

Een @YourSurvey Plus pakket staat voor een bijna geheel op maat uitgevoerd marktonderzoek voor een zeer vriendelijke prijs. Maximaal 50 vragen, een online vragenlijst geheel in jouw huisstijl en een hele berg aan te verzamelen respondenten. Met rapportage mogelijkheden die bijna geheel op maat zijn. Want standaard rapportages worden voor jou uitgebreid met kruistabellen, conclusies, aanbevelingen, een management summary en tekst en uitleg over de wijze waarop het onderzoek is uitgevoerd.

Het Plus pakket bevat letterlijk alles wat nodig is voor kwalitatief hoogwaardig marktonderzoek onder een grote populatie. Een vragenlijst op maat die door @YourSurvey wordt geoptimaliseerd voor maximaal rendement. Veldwerk waarbij aan echt veel respondenten een antwoord gevraagd mag worden. En tot slot alle analyses en dus resultaten die jij nodig hebt om goede besluiten te kunnen nemen. Oh, en met een beetje geluk is het onderzoek in een week gedaan. Ja, dat is zeker mogelijk.

Echt full service marktonderzoek dus waarbij je lekker achterover kan leunen en het daadwerkelijke onderzoek door een marktonderzoek expert uit laat voeren. Je gaat toch ook niet zelf je huis schilderen? Of zelf een reclame campagne bedenken, opzetten, de content maken en vervolgens verspreiden onder jouw doelgroep? Precies. Ook dat laat je over aan een expert.

Heiweg 219
6533 PC
Nijmegen

T: 024 - 78 55 663
@: info@emonderzoek.nl

Nieuw: @YourSurvey!
Met @YourSurvey is goed marktonderzoek eindelijk toegankelijk voor iedereen! Onderzoek van hoge kwaliteit tegen een zeer scherp tarief. Je hoeft niet meer zelf aan de slag te gaan of stagiair in dienst te nemen. En je hebt de garantie dat het marktonderzoek wordt uitgevoerd door een ervaren marktonderzoeker. Waar wacht je dus nog op?

EM Onderzoek conformeert zich aan de nationale en internationale normen en gedragsregels van de MOA en ESOMAR

Jouw unieke onderzoeksvraag verdient echt een goed, bruikbaar en bovenal uniek antwoord. Ga dus nu op onderzoek uit en sla samen met ons die brug tussen vraag en antwoord.

Ga je zelf een marktonderzoek uitvoeren? Dan moet je daar wel de 15 allerbeste marktonderzoek tips bij gebruiken!

15 praktische marktonderzoek tips

Je bent nog één stap verwijderd van de 15 allerbeste marktonderzoek tips...

Vul hiernaast enkele gegevens in en het gratis e-book met de allerbeste marktonderzoek tips is voor jou. En wees gerust, je wordt niet bestookt met EM Onderzoek mails hierna. Hooguit een paar mailtjes per jaar. Erewoord.

Dank voor het invullen van je gegevens. Op naar het e-book! Je ontvangt zo snel mogelijk een mailtje.