Goed, agile en voordelig marktonderzoek voor iedereen:

dat is @YourSurvey!

In dit tijdperk moet alles nu en moet alles ook snel. Ook op het gebied van marktonderzoek is dit vaak het geval. Een vraag of probleem dient zich acuut aan en een antwoord is op hele korte termijn nodig. Maar het doen van onderzoek kost tijd. En het kost geld uiteraard. Wat is dan vaak de oplossing? Een doe-het-zelf onderzoekstool aanschaffen en dan maar zelf knutselen. Maar dan blijkt ook dit weer tijd te kosten, kan de tool net niet wat jij graag wil of valt er amper data mee te verzamelen. Weggegooid geld dus. Daarom is er nu @YourSurvey. Full service onderzoek voor een doe-het-zelf prijs. @YourSurvey is de oplossing voor goed, voordelig en agile marktonderzoek.

Dit is @YourSurvey in een notendop

Marktonderzoek kan een tijdrovende aangelegenheid zijn. Het maken van een vragenlijst kost tijd, respondenten werven kan lang duren en dan moeten de verzamelde gegevens ook nog uitgebreid geanalyseerd en gerapporteerd worden. En dat terwijl een antwoord op de hoofdvraag van het onderzoek misschien wel meteen of anders zeer snel nodig is.

Het doen van onderzoek kost vanzelfsprekend ook geld. Logisch want er kan veel tijd in gaan zitten om alles goed uit te voeren. Maar dat matcht in behoorlijk wat gevallen ook niet met het beschikbare budget.

Wat nu te doen? Het onderzoek niet uitvoeren? Of zelf maar aan de slag gaan met een doe-het-zelf onderzoekstool en daarin een online enquête in elkaar zetten? Het marktonderzoek niet uitvoeren is geen optie en zelf een vragenlijst in elkaar zetten levert niet de gewenste kwaliteit. En precies daarom is er nu @YourSurvey!

Want @YourSurvey is goed en snel marktonderzoek, uitgevoerd door een ervaren onderzoeker en dat tegen een prijs waarvoor je echt niet zelf gaat stoeien met een online survey tool. Het enige dat je hoeft te doen, is jouw vragenlijst toesturen en wij doen de rest. Geen zorgen over de internetvragenlijst, geen eigen inspanningen om respons te verzamelen en aan het einde van het veldwerk direct de data tot je beschikking. En de prijs? Dit alles kan al vanaf € 249,- per onderzoek. Echt waar.

Precies weten hoe @YourSurvey werkt en wat je krijgt tegen welke prijs? Bekijk dan alle features en bijbehorende kosten.

De belangrijkste features van @YourSurvey

Wij willen niets liever dan jou helpen met het uitvoeren van jouw online marktonderzoek. En dat zullen we ook goed doen. Dit zijn de belangrijkste garanties van @YourSurvey wanneer wij jouw onderzoek mogen verzorgen.
Z

Jouw vragenlijst

Geen standaard vragenlijsten waar je uit moet kiezen, maar jouw eigen vragenlijst die centraal staat in het onderzoek.
w

Samenwerken

Je hoeft het onderzoek niet zelf te doen, maar werkt altijd samen met een ervaren senior marktonderzoeker.
}

Snel

Korte doorlooptijd. Afhankelijk van je wensen heb je de volgende werkdag al de resultaten binnen.

Duidelijke rapportage

Online dashboard? Tabellenrapport? PowerPoint met grafieken? Of gewoon een dataset? Het kan allemaal.

Veilig

Veiligheid gaat boven alles. En dus voldoen we in het hele onderzoekstraject aan de AVG wetgeving.

Zonder zorgen

Jouw onderzoek is in ervaren en dus goede handen. Zet ons aan het werk, wij doen de rest.

Wacht niet langer en ga nu op onderzoek uit

Het mag duidelijk zijn dat jouw marktonderzoek niet meer hoeft te wachten, of dat je alles zelf moet gaan doen. Ga dus nu op onderzoek uit en ga samen met @YourSurvey op weg naar de antwoorden op je vragen. Tijd om de eerste stap te zetten en het pakket te kiezen dat het beste bij jouw wensen, eisen en budget past. We helpen je graag!

Heiweg 219
6533 PC
Nijmegen

T: 024 - 78 55 663
@: info@emonderzoek.nl

Nieuw: @YourSurvey!
Met @YourSurvey is goed marktonderzoek eindelijk toegankelijk voor iedereen! Onderzoek van hoge kwaliteit tegen een zeer scherp tarief. Je hoeft niet meer zelf aan de slag te gaan of stagiair in dienst te nemen. En je hebt de garantie dat het marktonderzoek wordt uitgevoerd door een ervaren marktonderzoeker. Waar wacht je dus nog op?

EM Onderzoek conformeert zich aan de nationale en internationale normen en gedragsregels van de MOA en ESOMAR

Jouw unieke onderzoeksvraag verdient echt een goed, bruikbaar en bovenal uniek antwoord. Ga dus nu op onderzoek uit en sla samen met ons die brug tussen vraag en antwoord.

Ga je zelf een marktonderzoek uitvoeren? Dan moet je daar wel de 15 allerbeste marktonderzoek tips bij gebruiken!

15 praktische marktonderzoek tips

Je bent nog één stap verwijderd van de 15 allerbeste marktonderzoek tips...

Vul hiernaast enkele gegevens in en het gratis e-book met de allerbeste marktonderzoek tips is voor jou. En wees gerust, je wordt niet bestookt met EM Onderzoek mails hierna. Hooguit een paar mailtjes per jaar. Erewoord.

Dank voor het invullen van je gegevens. Op naar het e-book! Je ontvangt zo snel mogelijk een mailtje.