Extra handen nodig? Die hebben we voor je!

Via EM Onderzoek heb je binnen de kortste keren een marktonderzoeker ter beschikking om bij te springen als je tijdelijk henden tekort komt

Freelance marktonderzoeker gezocht? Gevonden!

Marktonderzoek is een dienstbaar vak. Echt bij uitstek een beroep waarmee je mensen kan helpen. En dat hoeft echt niet alleen hulp te zijn in de vorm van het uitvoeren van volledige onderzoeken. In tegendeel zelfs! Want wat als je nu zelf een marktonderzoeksbureau hebt en je komt handen tekort voor al het uit te voeren werk? Of je kunt zelf best delen van een onderzoek uitvoeren, maar je mist de kennis of middelen om alles zelf te doen? Dan is hulp dichter bij dan je denkt. Een freelance marktonderzoeker stelt jou namelijk in staat om de taken of werkzaamheden wel gedaan te krijgen.

Is dat alles? Nee hoor, want ter vervanging van iemand die enkele maanden niet werkt, kan EM Onderzoek ook een ervaren interim marktonderzoeker beschikbaar stellen. In alle gevallen kan het werk dus gewoon doorgaan en worden klanten niet teleur gesteld. Wel zo prettig toch?

Al onze kennis en ervaring is voor jou beschikbaar

Als je van EM Onderzoek gebruik gaat maken, dan kies je niet zomaar voor een willekeurige freelance marktonderzoeker. Eelco Markensteyn is namelijk sinds 2005 werkzaam als kwantitatief onderzoeker. Kennis en ervaring genoeg dus om jou op de best mogelijke manier te helpen of ondersteunen daar waar jij zijn twee handen het hardst nodig hebt.

Deze kennis is de eerste jaren opgedaan bij een drietal bureaus: Marintel, Multiscope en NovioResearch. En op 1 november 2013 vervolgde Eelco zijn weg als eigenaar van EM Onderzoek. Zijn doel? Het best mogelijke marktonderzoek uitvoeren, volledig op maat en met een zeer concurrerend kostenplaatje. Eerst alleen in de vorm van opdrachten, maar inmiddels ook veelvuldig op freelance- of interim basis. In beide gevallen gaat dit met maximale inzet, gegarandeerd goede kwaliteit, volledig op maat en tegen een scherp tarief.

Voor welke freelance werkzaamheden kun je bij ons terecht?

Freelancen kan natuurlijk op tal van manieren. Gelukkig maar, want zo kun jij precies geholpen of ondersteund worden op de manier die voor jou het meest wenselijk is. Zijn we van alle markten thuis? Dat nog net niet. EM Onderzoek is namelijk niet het beste marktonderzoeksbureau om aan te kloppen voor ondersteuning bij kwalitatief onderzoek. Is het marktonderzoek kwantitatief van aard en is hulp gewenst? Dan zit je hier goed!

We kunnen je helpen door een of meer van de volgende werkzaamheden voor je uit te voeren:

  • Sripting en hosting van een online vragenlijst
  • Opstellen van “papieren” vragenlijst
  • Inkoop van panelleden en coördinatie van het veldwerk
  • Data analyse
  • Verzorgen van tabellen of grafieken in Excel
  • Uitwerken van data in een verslag of rapport
  • Data presenteren in een online dashboard
  • Al het bovenstaande in één: het volledig onderzoek dus

Het spreekt voor zich dat de werkzaamheden met de grootst mogelijke zorg en aandacht worden uitgevoerd. Op een dusdanige wijze dat jouw onderzoek optimaal zal verlopen. En met een goede onderlinge communicatie uiteraard. Je werkt immers samen met een extern iemand en dat kan best een beetje spannend zijn. Het is gelukkig niet de eerste keer dat EM Onderzoek wordt ingeschakeld voor freelance werkzaamheden. Dat blijkt wel uit de opsomming van klanten waar we reeds voor hebben mogen werken.

Deze klanten gingen je voor

EM Onderzoek heeft freelance marktonderzoek uitgevoerd in opdracht van Motivaction
EM Onderzoek heeft freelance marktonderzoek uitgevoerd in opdracht van Kantar
EM Onderzoek heeft freelance marktonderzoek uitgevoerd in opdracht van Delta Fiber
EM Onderzoek heeft freelance marktonderzoek uitgevoerd in opdracht van Miles Research
EM Onderzoek heeft freelance marktonderzoek uitgevoerd in opdracht van MWM2
EM Onderzoek voerde freelance marktonderzoek uit voor UMP Research
EM Onderzoek heeft freelance marktonderzoek uitgevoerd in opdracht van Venéco
Als freelance marktonderzoeker gewerkt voor INTO Telecom
EM Onderzoek heeft freelance marktonderzoek uitgevoerd in opdracht van Inzicht & Impact
Als freelance marktonderzoeker gewerkt voor INTO Telecom
EM Onderzoek voerde freelance marktonderzoek uit voor UMP Research
Als freelance marktonderzoeker gewerkt voor INTO Telecom

Ook een freelance marktonderzoeker nodig? Hulp is onderweg!

Geen nood wat betreft dat uit te voeren marktonderzoek. Hulp is in principe onderweg. Want wil je dat EM Onderzoek twee onderzoekshanden ter beschikbaar stelt, stuur dan snel even een bericht. Vol onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. En daarna? Dan gaan we snel voor je aan de slag!

1 + 5 =

Heiweg 219
6533 PC
Nijmegen

T: 024 - 78 55 663
@: info@emonderzoek.nl

Nieuw: @YourSurvey!
Met @YourSurvey is goed marktonderzoek eindelijk toegankelijk voor iedereen! Onderzoek van hoge kwaliteit tegen een zeer scherp tarief. Je hoeft niet meer zelf aan de slag te gaan of stagiair in dienst te nemen. En je hebt de garantie dat het marktonderzoek wordt uitgevoerd door een ervaren marktonderzoeker. Waar wacht je dus nog op?

EM Onderzoek conformeert zich aan de nationale en internationale normen en gedragsregels van de MOA en ESOMAR

Jouw unieke onderzoeksvraag verdient echt een goed, bruikbaar en bovenal uniek antwoord. Ga dus nu op onderzoek uit en sla samen met ons die brug tussen vraag en antwoord.

Ga je zelf een marktonderzoek uitvoeren? Dan moet je daar wel de 15 allerbeste marktonderzoek tips bij gebruiken!

15 praktische marktonderzoek tips

Je bent nog één stap verwijderd van de 15 allerbeste marktonderzoek tips...

Vul hiernaast enkele gegevens in en het gratis e-book met de allerbeste marktonderzoek tips is voor jou. En wees gerust, je wordt niet bestookt met EM Onderzoek mails hierna. Hooguit een paar mailtjes per jaar. Erewoord.

Dank voor het invullen van je gegevens. Op naar het e-book! Je ontvangt zo snel mogelijk een mailtje.