Freelance werkzaamheden

Uw organisatie is net een puzzel. Vaak compleet, maar soms mist er een stukje. Lastig, vervelend en onwenselijk, aangezien hierdoor processen worden vertraagd, werkzaamheden niet uitgevoerd kunnen worden zoals het moet en eventueel zelfs klanten niet geholpen kunnen worden.

 

EM Onderzoek zorgt dat de puzzel weer compleet is. Door u in een bepaalde periode op freelance basis te voorzien van extra capaciteit. Een paar 'handjes' kortom die werk uit handen kunnen nemen, de werkdruk bij uw vaste personeel verlagen en u de gelegenheid geven om uw organisatie op volle kracht te laten functioneren.

 

De freelance ondersteuning kan vanuit EM Onderzoek op verschillende terreinen worden gegeven. Bijvoorbeeld:

  • Er staan op korte termijn veel onderzoeken gepland en het is maar de vraag of iedere deadline nageleefd kan worden. Een extra projectleider biedt uitkomst.
  • Diverse veldwerk trajecten gaan binnenkort starten en dat betekent dat veel interviewers en enquêteurs op pad gaan. Dit veldwerk moet gecoördineerd worden. EM Onderzoek kan hier een bijdrage in leveren.
  • U wilt enkele onderzoeken uitvoeren en heeft werknemers in dienst die prima in staat zijn om een vragenlijst op te stellen en resultaten na afloop vakkundig te rapporteren. De mankracht om het onderzoek uit te voeren, ontbreekt echter. Voor het uitvoeren van het veldwerk en het analyseren van de gegevens bent u hier aan het juiste adres.

 

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de ondersteuning die EM Onderzoek kan bieden. Niets is namelijk onmogelijk.