woodyoucare_logo_staand_WIT_rgb

Klantcase WoodYouCare:

Waardevolle inzichten voor een optimale start

WoodYouCare: uniek en duurzaam concept

Soms word je benaderd voor het doen van marktonderzoek, waarbij het achterliggende idee of concept wel heel bijzonder is. Zo bijzonder dat het onderzoek er echt eentje is in de categorie krenten uit de pap.

WoodYouCare is zo’n concept. Want zeg nou zelf: hoeveel organisaties ken je waarbij je een relevante en tevens leuke bijdrage kan leveren aan het verminderen van de CO2 uitstoot door een of meer bomen cadeau te doen of als bedrijf een heel bos te planten?

Via WoodYouCare kun je kortom heel eenvoudig en laagdrempelig een bijdrage leveren aan verduurzaming en het tegengaan van klimaatverandering. Door zelf een of meer bomen te kopen of schenken. Is weer eens wat anders dan een cadaubon nietwaar. De bomen worden ook niet op zomaar een plek geplant. Nee, ze komen te staan op plekken waar de natuur ernstig te lijden heeft door ontbossing. Regenwoud wordt kortom hersteld en de lokale bevolking wordt geholpen door regenwoud te behouden en te verbeteren.

2021: Consumentenonderzoek

De werkzaamheden voor WoodYouCare zijn op te splitsen in twee onderzoeken. Het eerste betreft een marktonderzoek onder consumenten om na te gaan wat de mening is over WoodYouCare en wat bij verschillende toepassingen de bereidheid is om een of meer bomen aan te schaffen.

Het onderzoek heeft tal van waardevolle inzichten opgeleverd die WoodYouCare verder hielpen in de lancering van de website en het bepalen welke strategieën het meest kansrijk zijn onder consumenten.

Er volgt op korte termijn nog een tweede onderzoek waarbij de B2B kansen zullen worden verkend.

EM Onderzoek krijgt zijn eigen bos

Certificaat op wit_RGB

Hoe zorg je er als bedrijf voor dat je CO2 neuraler werkt? En dat je de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houdt? Veel gegevens die EM Onderzoek verzamelt, worden online bewaard. Gebeurt dit op een groene manier? En het eigen elektriciteitsgebruik is groen, maar hoeveel draagt dit bij?

Feit is dat EM Onderzoek meer CO2 kan compenseren dan nu het geval is. Vandaar dat bij deze twee onderzoeken niet is gekozen voor het sturen van facturen. Nee, in ruil voor onze werkzaamheden plant WoodYouCare een heel bos! Maar liefst 600 bomen worden geplant in Nepal. Daarmee draagt EM Onderzoek niet alleen bij aan het terugdringen van klimaatverandering, maar helpen we ook de lokale bevolking. We zijn dus erg trots dat we ons partner van WoodYouCare mogen noemen!

Meer weten over het doen van goed consumentenonderzoek?

Dat wat EM Onderzoek voor Klarna heeft gedaan, is ook voor jouw organisatie van grote waarde. Deze vorm van publiciteit levert namelijk veel meer op dan simpelweg reclame maken. Wil je meer informatie ontvangen? Stuur dan even een berichtje!

6 + 7 =

Heiweg 219
6533 PC
Nijmegen

T: 024 - 78 55 663
@: info@emonderzoek.nl

Nieuw: @YourSurvey!
Met @YourSurvey is goed marktonderzoek eindelijk toegankelijk voor iedereen! Onderzoek van hoge kwaliteit tegen een zeer scherp tarief. Je hoeft niet meer zelf aan de slag te gaan of stagiair in dienst te nemen. En je hebt de garantie dat het marktonderzoek wordt uitgevoerd door een ervaren marktonderzoeker. Waar wacht je dus nog op?

EM Onderzoek conformeert zich aan de nationale en internationale normen en gedragsregels van de MOA en ESOMAR

Jouw unieke onderzoeksvraag verdient echt een goed, bruikbaar en bovenal uniek antwoord. Ga dus nu op onderzoek uit en sla samen met ons die brug tussen vraag en antwoord.

Ga je zelf een marktonderzoek uitvoeren? Dan moet je daar wel de 15 allerbeste marktonderzoek tips bij gebruiken!

15 praktische marktonderzoek tips

Je bent nog één stap verwijderd van de 15 allerbeste marktonderzoek tips...

Vul hiernaast enkele gegevens in en het gratis e-book met de allerbeste marktonderzoek tips is voor jou. En wees gerust, je wordt niet bestookt met EM Onderzoek mails hierna. Hooguit een paar mailtjes per jaar. Erewoord.

Dank voor het invullen van je gegevens. Op naar het e-book! Je ontvangt zo snel mogelijk een mailtje.