Een onderzoek onder klanten waar echt alles in zit, en scherp geprijsd? Kan dat?

Het antwoord is ja, want de KlantKenner is het alles-in-één onderzoek voor maximaal inzicht in je klant

De Klantkenner: het alles in een onderzoek om alles over jouw klant te weten te komen - Marktonderzoeksbureau EM Onderzoek

De KlantKenner: echt goed alles-in-één klantonderzoek

EM Onderzoek introduceert de KlantKenner! Het is het beste, snelste en scherpst geprijsde marktonderzoek om te weten te komen wat klanten van je organisatie en producten of diensten vinden. De KlantKenner is de manier om op een heldere en eenvoudige manier inzicht te verkrijgen in de mening van jouw klanten, de algehele klanttevredenheid te meten, de beleving van klanten met je bedrijf te vergroten en boven tafel te krijgen wat de grootste pluspunten én verbeterpunten van de organisatie zijn. Met deze informatie zorg je ervoor dat de kwaliteit van producten of diensten wordt vergroot, de dienstverlening nog beter zal worden en dat klanten bovendien nog meer verbonden zullen zijn met je bedrijf. Klantonderzoek met alles erop en eraan dus. En dat alles voor een zeer klantvriendelijke en dus betaalbare prijs.

Dit is de KlantKenner: klantonderzoek en database analyse

Met de KlantKenner haal je alles in huis om op een kwalitatief hoogwaardige, duidelijke en snelle manier te weten te komen wat klanten van je organisatie en diensten of producten vinden, gecombineerd met het koppelen van deze gegevens aan jouw reeds bestaande klanten database. Een betere manier om inzicht te verkrijgen in klanten is er niet. En dat alles voor een zeer klantvriendelijke prijs. Het is kortom een klantonderzoek waar alles op en aan zit en waarmee je zonder veel tijdsinspanning ook echt antwoorden krijgt waar je daadwerkelijk iets aan heeft. Hieronder is een korte opsomming gegeven van de inhoud van de KlantKenner:

  • Een klantonderzoek bestaande uit maximaal 15 vragen, eventueel aangevuld met drie achtergrondvragen
  • Deze vragen zijn volledig op maat samen te stellen, geheel conform uw eisen en wensen
  • EM Onderzoek denkt met je mee en stelt samen met jouw de ideale vragenlijst op
  • De vragenlijst wordt omgezet in een online enquête
  • Een of meer linkjes naar het onderzoek worden beschikbaar gesteld, zodat jouw klanten per e-mail of via de website kunnen deelnemen
  • Het veldwerk is in real time te volgen via een online dashboard
  • Dit online dashboard bevat eveneens alle antwoorden op de gestelde vragen, zodat je direct met de resultaten aan de slag kunt
  • Data uit het marktonderzoek worden gekoppeld aan reeds aanwezige klantgegevens uit jouw eigen klanten database
  • De analyses en resultaten worden opgeleverd in een helder en overzichtelijk tabellenrapport

Een volledig marktonderzoek en database onderzoek kortom dat werk uit handen neemt en je direct voorziet van zeer waardevolle informatie over jouw klanten. Tegen een zeer scherp tarief, want aan de KlantKenner zoals hierboven beschreven hangt een prijskaartje van slechts € 1.950,-! Geen verborgen kosten en geen addertjes onder het gras. En mocht je het onderzoek net even iets meer op maat willen maken, dan is dat vanzelfsprekend geen enkel probleem. Marktonderzoeksbureau EM Onderzoek staat namelijk niet voor niets voor marktonderzoek op maat. Dit maatwerk bespreken we graag met je dus neem voor deze extra mogelijkheden gerust contact met ons op.

Start met het verkrijgen van antwoorden van uw klanten

De conclusie is simpel. Er is geen betere manier om de mening van je klanten te verkrijgen of klanttevredenheid te meten en zo tot heldere en direct bruikbare inzichten te komen. De vraag is ook niet of er behoefte is aan deze informatie, het is vooral de vraag wanneer je met het verzamelen van deze gegevens gaat beginnen. Het antwoord is simpel: nu. Neem daarom contact op met EM Onderzoek en ga aan de slag met de KlantKenner!

Heiweg 219
6533 PC
Nijmegen

T: 024 - 78 55 663
@: info@emonderzoek.nl

Nieuw: @YourSurvey!
Met @YourSurvey is goed marktonderzoek eindelijk toegankelijk voor iedereen! Onderzoek van hoge kwaliteit tegen een zeer scherp tarief. Je hoeft niet meer zelf aan de slag te gaan of stagiair in dienst te nemen. En je hebt de garantie dat het marktonderzoek wordt uitgevoerd door een ervaren marktonderzoeker. Waar wacht je dus nog op?

EM Onderzoek conformeert zich aan de nationale en internationale normen en gedragsregels van de MOA en ESOMAR

Jouw unieke onderzoeksvraag verdient echt een goed, bruikbaar en bovenal uniek antwoord. Ga dus nu op onderzoek uit en sla samen met ons die brug tussen vraag en antwoord.

Ga je zelf een marktonderzoek uitvoeren? Dan moet je daar wel de 15 allerbeste marktonderzoek tips bij gebruiken!