Hoezo help een klant met een mening?
Het is juist: ja, een klant met een mening!
Klanten met een uitgesproken mening zijn gek genoeg vaak een gruwel voor bedrijven. Waarom? Die mening kan jouw organisatie juist enorm verbeteren!

Breng met goed klantonderzoek de mens achter de klant naar boven

We streven allemaal naar klanten, want zonder klanten geen omzet en dus geen bestaansrecht. En het liefst leggen we die klant ook op allerlei manieren aan de spreekwoordelijke ketting. Dan genereren ze namelijk voor langere tijd omzet. Maar achter alle online en offline aankopen, klantenkaarten, bankrekeningen, spaarsystemen, loyaliteitsprogramma’s, abonnementen en zegelboekjes zitten niet alleen klanten, maar vooral ook mensen. Mensen die bewust een verbintenis met je zijn aangegaan en ook een mening over jou en je producten of diensten hebben. Wist je dat die meningen je verder kan helpen? Dat het verzamelen en analyseren van die meningen tot inzichten leidt waarmee jouw organisatie beter en klantgerichter wordt? Je hebt er letterlijk goud mee in handen. Het is dus echt de hoogste tijd dat je de stap gaat zetten en aan de slag gaat met klantonderzoek. De baten zijn namelijk veel groter dan de kosten die ermee gemoeid zijn.

Met deze typen klantonderzoek helpt marktonderzoeksbureau EM Onderzoek graag

Gelukkig ben je ook aan het juiste adres bij marktonderzoeksbureau EM Onderzoek. Het uitvoeren van goed klantonderzoek zit ons in het bloed. En we vinden het bovendien heel erg leuk om tal van waardevolle inzichten over klanten boven tafel te krijgen! Mogen wij dit ook voor jouw organisatie gaan doen? Dan kunnen we je met de volgende soorten klantonderzoek van dienst zijn.
Feedback vragen aan klanten is pure winst voor jouw bedrijf - Marktonderzoeksbureau EM Onderzoek

Feedback vragen

Wil je op een kleinschalige en laagdrempelige manier enkele vragen stellen aan je klanten? Dan kun je ze het beste om feedback vragen. Bijvoorbeeld via de website of e-mail, maar het kan ook gewoon “ouderwets” via een kaartje of flyer. Via een online onderzoek geven ze vervolgens snel hun mening.
De-Klantkenner-marktonderzoeksbureau-EM-Onderzoek

De Klantkenner

Wanneer jouw klanten zijn ondergebracht in een database weet je al een en ander van ze. Wat als je die gegevens kan laten analyseren en tegelijk een klanttevredenheidsonderzoek uit kan laten voeren? Ideaal toch? Met de KlantKenner van EM Onderzoek combineren we dit, en voor een klantvriendelijke prijs.
Goede klantprofielen helpen jou om de mens achter de klant te leren kennen

Klantprofielen maken

Zou het niet prachtig zijn wanneer je van de verschillende soorten producten of diensten weet welk type klant hier gebruik van maakt? Weet je ook gelijk hoe de verdere potentiƫle doelgroep eruit ziet en hoe je aan meer klanten kan komen. Verkrijg deze inzichten door klantprofielen te laten maken.
Klanttevredenheidsonderzoek zoals het hoort - Marktonderzoeksbureau EM Onderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek

Ben je zo af en toe benieuwd naar wat klanten van je vinden en of ze tevreden zijn over jouw organisatie? Dan is de klassieker onder het klantenonderzoek echt iets voor jou. Het is een feit dat klanttevredenheidsonderzoek vele bedrijven verder geholpen heeft en dat zal voor jouw bedrijf echt niet anders zijn.

Met lezersonderzoek kom je te weten wat mensen vinden van jouw content

Lezersonderzoek

Wanneer je content maakt of uitgeeft dan heb je ongetwijfeld lezers van die content. En die lezers of abonnees kunnen jou voorzien van een schat aan informatie over jouw tijdschrift, krant, blogpagina, online magazine of e-mailnieuwsbrief. En die informatie verzamel je met goed lezersonderzoek, zodat je jouw content verder kunt verbeteren.

Website evaluatie door marktonderzoeksbureau EM Onderzoek: brengt de bezoeker van jouw website in kaart

Website evaluatie

Jouw website is je online visitekaartje. Daar moeten klanten en bezoekers alle informatie gemakkelijk kunnen vinden of eenvoudig producten kunnen bestellen.
Maar is dat ook zo? Met het uitvoeren van een website evaluatie weet je precies wat goed is en wat beter kan aan je website.

Start nu met vragen stellen aan klanten en verbeter je organisatie

Met deze soorten klantonderzoek weten we zeker dat we je optimaal van dienst kunnen zijn bij het verzamelen van meningen en informatie over jouw organisatie. Het is aan jou om te bepalen op welke manier EM Onderzoek je het beste kan helpen. Wie weet is dat met een enkel onderzoek, maar wellicht biedt een combinatie van deze marktonderzoeken wel het meeste uitkomst. Zie de mogelijkheden die wij bieden dus als een soort menukaart. Je kiest zelf wat in jouw specifieke situatie het meest nodig is. In alle gevallen geldt dat jouw organisatie sterk verbeterd kan worden dankzij het stellen van vragen aan je klanten. Start er dus nu mee en laat ons op onderzoek uitgaan voor je.

Heiweg 219
6533 PC
Nijmegen

T: 024 - 78 55 663
@: info@emonderzoek.nl

Nieuw: @YourSurvey!
Met @YourSurvey is goed marktonderzoek eindelijk toegankelijk voor iedereen! Onderzoek van hoge kwaliteit tegen een zeer scherp tarief. Je hoeft niet meer zelf aan de slag te gaan of stagiair in dienst te nemen. En je hebt de garantie dat het marktonderzoek wordt uitgevoerd door een ervaren marktonderzoeker. Waar wacht je dus nog op?

EM Onderzoek conformeert zich aan de nationale en internationale normen en gedragsregels van de MOA en ESOMAR

Jouw unieke onderzoeksvraag verdient echt een goed, bruikbaar en bovenal uniek antwoord. Ga dus nu op onderzoek uit en sla samen met ons die brug tussen vraag en antwoord.

Ga je zelf een marktonderzoek uitvoeren? Dan moet je daar wel de 15 allerbeste marktonderzoek tips bij gebruiken!