Marktonderzoek is als uit eten gaan

Het uitvoeren van marktonderzoek is met wat inlevingsvermogen te vergelijken met uit eten gaan. Net als bij een bezoek aan een restaurant valt bij het doen van marktonderzoek van alles te kiezen. En dat varieert van alles uit handen geven aan het marktonderzoeksbureau, vergelijkbaar met de keuze van de chef bij een restaurant, tot het laten uitvoeren van slechts een gedeelte van het totale marktonderzoek, net zoiets als enkel een hoofdgerecht bestellen.


Bij EM Onderzoek is dit niet anders. Ook hier heeft u als klant volledige keuzevrijheid. Het uit te voeren marktonderzoek kan worden uitbesteed, waarbij u de touwtjes geheel uit handen geeft. U kunt ook kiezen voor een bepaald type kwantitatief onderzoek en samen met EM Onderzoek het gehele traject uitstippelen. Net zoiets als a la carte eten. En het kan zomaar zijn dat slechts een gedeelte van het marktonderzoek moet worden uitbesteed. Net zoiets als vlug even ergens een bord eten nuttigen en niet voor een heel menu gaan.

Ondersteuning bij het uitvoeren van marktonderzoek

EM Onderzoek is er kortom niet alleen om het gehele onderzoek voor zijn rekening te nemen. Beschikt uw organisatie over de know how op het gebied van marktonderzoek, maar is het niet mogelijk om het veldwerk zelf te verzorgen, dan kan EM Onderzoek dit prima voor u verzorgen. Wellicht is er juist de behoefte aan het laten programmeren van een online versie van de vragenlijst en wordt de rest van het marktonderzoek in eigen beheer gedaan. Ook dan biedt EM Onderzoek uitkomst.


Zo zijn er tal van opties te bedenken waarbij een gedeelte van het onderzoek binnen uw organisatie wordt uitgevoerd en een gedeelte voor rekening is van EM Onderzoek. Feit is dat we u graag helpen om het marktonderzoek op een zo optimaal mogelijke manier uit te voeren, zodat u de gegevens en resultaten verkrijgt waar u recht op heeft.

EM Onderzoek helpt u graag

Heeft u kortom behoefte aan wat ondersteuning om uw marktonderzoek uit te kunnen voeren? Neem dan direct contact op. Vervolgens kan gezamenlijk bekeken worden op welke wijze EM Onderzoek u het beste van dienst kan zijn.