Gewoon goed marktonderzoek

Slecht marktonderzoek wordt al genoeg uitgevoerd. En precies daarom gaat EM Onderzoek voor niets minder dan echt goed onderzoek met echt goede resultaten.

Gewoon goed marktonderzoek laten uitvoeren?

Het uitvoeren van marktonderzoek, onder consumenten of klanten, is een vak apart. En één ding is zeker: EM Onderzoek verstaat dit vak. Met een groot aantal vlieguren op het gebied van kwantitatief marktonderzoek is EM Onderzoek het marktonderzoeksbureau dat je echt goede antwoorden op jouw onderzoeksvragen geeft. Daarbij maakt het niet uit of deze vraag al zeer concreet is of dat er slechts een richting of een idee is wat betreft het uit te voeren onderzoek. In alle gevallen wordt alles in het werk gesteld om je uiteindelijk van nuttige, bruikbare en praktisch toepasbare antwoorden te voorzien. Hoe? Door het uitvoeren van goed, gedegen, eerlijk en op maat gemaakt marktonderzoek.
Met een goede database analyse kom je heel veel te weten over jouw klanten

Database analyse

Heeft jouw organisatie een online klanten database? En zitten daar aankoopgegevens aan gekoppeld? Al eens gedacht aan het laten onderzoeken van deze gegevens? Ze bevatten namelijk zeer waardevolle informatie!
005-klantonderzoek-marktonderzoeksbureau-em-onderzoek

Klantonderzoek

Marktonderzoek onder klanten is van onschatbare waarde voor iedere organisatie. Maar het wordt vaak niet of totaal verkeerd gedaan. EM Onderzoek is gelukkig de juiste partner voor gewoon goed klantonderzoek.
012-mobiel-onderzoek

Mobiel onderzoek

Ooit een vragenlijst ingevuld via je smartphone? Grote kans dat die online enquête eigenlijk niet in te vullen was op dat kleine scherm. Mobiel marktonderzoek van EM Onderzoek is gelukkig wel smartphone proof.
015-ondersteuning-bij-marktonderzoek

Ondersteuning bij onderzoek

Zelf een marktonderzoek uitvoeren? Gewoon doen wat ons betreft. En als je ergens hulp of ondersteuning bij nodig hebt dan is de hulp marktonderzoeksbureau EM Onderzoek snel ingeschakeld nietwaar.
Consumentenonderzoek-marktonderzoeksbureau-EM-Onderzoek

Consumentenonderzoek

Grote kans dat je binnen jouw organisatie te maken hebt met consumenten jouw producten of diensten kopen. En dan wil je vast ook weten wat die consumenten vinden en menen, toch? Hoogste tijd voor consumentenonderzoek.
PR-onderzoek uitvoeren zorgt voor gegarandeerd goede en waardevolle aandacht

PR Onderzoek

De beste manier om reclame te maken voor je bedrijf? Nee, dan moet je niet domweg gaan adverteren. Je genereert pas echt relevante en waardevolle publiciteit met resultaten uit een goed en leuk pr onderzoek.
011-prijsonderzoek

Prijsonderzoek

Enig idee wat een goede prijs zou zijn voor jouw product of dienst? Verzin je dan gewoon een prijskaartje of gebruik je hier liever keiharde cijfers voor? Met prijsonderzoek van EM Onderzoek bepaal je de juiste prijs.
Internationaal-marktonderzoek-marktonderzoeksbureau-em-onderzoek

Internationaal marktonderzoek

Onderzoek gaat soms over de landsgrenzen heen. Simpelweg omdat jouw bedrijf klanten of consumenten heeft in meerdere landen. Neem al deze klanten mee en laat ons internationaal marktonderzoek uitvoeren.
Aan ieder type onderzoek is een aparte pagina gewijd met aanvullende informatie. Neem rustig een kijkje en raak overtuigd van het feit dat EM Onderzoek hét marktonderzoeksbureau is om uw onderzoeksvragen te beantwoorden.

Standaard oplossingen bestaan niet als het gaat om het beantwoorden van onderzoeksvragen. Iedere vraag is namelijk anders en kan niet steeds op dezelfde manier worden benaderd. Marktonderzoek is maatwerk en kan niet uitgevoerd worden met een standaard aanpak. Daarom voert EM Onderzoek ook ieder project volledig op maat uit. Aan jou de keuze of je het uitvoeren van het gehele marktonderzoek uitbesteedt of dat je ervoor kiest om slechts een deeltraject uit te laten voeren.

Behoefte aan gewoon goed marktonderzoek? Neem dan direct contact op!

Leeft er kortom een concrete wens of behoefte om middels het laten uitvoeren van marktonderzoek antwoord te krijgen op jouw specifieke vragen? Aarzel dan niet en vraag een offerte aan. EM Onderzoek staat klaar om samen met jou op zoek te gaan naar de antwoorden. Antwoorden waar je bovendien ook echt iets aan hebt.

4 + 6 =

Heiweg 219
6533 PC
Nijmegen

T: 024 - 78 55 663
@: info@emonderzoek.nl

Nieuw: @YourSurvey!
Met @YourSurvey is goed marktonderzoek eindelijk toegankelijk voor iedereen! Onderzoek van hoge kwaliteit tegen een zeer scherp tarief. Je hoeft niet meer zelf aan de slag te gaan of stagiair in dienst te nemen. En je hebt de garantie dat het marktonderzoek wordt uitgevoerd door een ervaren marktonderzoeker. Waar wacht je dus nog op?

EM Onderzoek conformeert zich aan de nationale en internationale normen en gedragsregels van de MOA en ESOMAR

Jouw unieke onderzoeksvraag verdient echt een goed, bruikbaar en bovenal uniek antwoord. Ga dus nu op onderzoek uit en sla samen met ons die brug tussen vraag en antwoord.

Ga je zelf een marktonderzoek uitvoeren? Dan moet je daar wel de 15 allerbeste marktonderzoek tips bij gebruiken!