Marktonderzoek maat laten uitvoeren? EM Onderzoek!

Het uitvoeren van marktonderzoek is een vak apart. En één ding is zeker: EM Onderzoek verstaat dit vak. Met een groot aantal vlieguren op het gebied van kwantitatief marktonderzoek is EM Onderzoek het marktonderzoeksbureau dat u echt goede antwoorden op uw onderzoeksvragen geeft. Daarbij maakt het niet uit of deze vraag al zeer concreet is of dat er slechts een richting of een idee is wat betreft het uit te voeren onderzoek. In alle gevallen wordt alles in het werk gesteld om u uiteindelijk van nuttige, bruikbare en praktisch toepasbare antwoorden te voorzien. Hoe? Door het uitvoeren van goed, gedegen, eerlijk en op maat gemaakt marktonderzoek.

Marktonderzoek laten doen door EM Onderzoek

EM Onderzoek biedt zeer veel mogelijkheden wat betreft het doen van marktonderzoek. Hierbij kan gedacht worden aan de volgende soorten kwantitatief onderzoek. En dat marktonderzoek doen we niet alleen voor u, maar nadrukkelijk ook samen met u.


EM Onderzoek: specialist in deze vormen van marktonderzoek

Database analyse - marktonderzoeksbureau EM Onderzoek
Ondersteuning bij marktonderzoek - marktonderzoeksbureau EM Onderzoek
PR onderzoek - marktonderzoeksbureau EM Onderzoek
De KlantKenner - marktonderzoeksbureau EM Onderzoek
Online onderzoek - marktonderzoeksbureau EM Onderzoek
Prijsonderzoek - marktonderzoeksbureau EM Onderzoek
Mobiel onderzoek - marktonderzoeksbureau EM Onderzoek
Online shopper onderzoek - marktonderzoeksbureau EM Onderzoek
ZZP marktonderzoek - marktonderzoeksbureau EM Onderzoek


Aan ieder type onderzoek is een aparte pagina gewijd met aanvullende informatie. Neem rustig een kijkje en raak overtuigd van het feit dat EM Onderzoek hét marktonderzoeksbureau is om uw onderzoeksvragen te beantwoorden.

In onze optiek werken standaardoplossingen niet als het gaat om het beantwoorden van onderzoeksvragen. Iedere vraag is namelijk anders en kan niet steeds op dezelfde manier worden benaderd. Marktonderzoek is maatwerk en kan niet uitgevoerd worden met een standaard aanpak. Daarom voert EM Onderzoek ook ieder project volledig op maat uit. Aan u de keuze of u het uitvoeren van het gehele marktonderzoek uitbesteedt of dat u ervoor kiest om slechts een deeltraject uit te laten voeren.

Behoefte aan goed, eerlijk en op maat gemaakt marktonderzoek? Neem contact op!

Leeft er bij u kortom een behoefte om middels het laten uitvoeren van marktonderzoek antwoord te krijgen op uw vragen? Aarzel dan niet en vraag een offerte aan. EM Onderzoek staat klaar om samen met u op zoek te gaan naar de antwoorden op uw onderzoeksvragen. Antwoorden waar u bovendien ook echt iets aan heeft.