Gewoon goed Marktonderzoek laten uitvoeren? EM Onderzoek!

Het uitvoeren van marktonderzoek is een vak apart. En één ding is zeker: EM Onderzoek verstaat dit vak. Met een groot aantal vlieguren op het gebied van kwantitatief marktonderzoek is EM Onderzoek het marktonderzoeksbureau dat u echt goede antwoorden op uw onderzoeksvragen geeft. Daarbij maakt het niet uit of deze vraag al zeer concreet is of dat er slechts een richting of een idee is wat betreft het uit te voeren onderzoek. In alle gevallen wordt alles in het werk gesteld om u uiteindelijk van nuttige, bruikbare en praktisch toepasbare antwoorden te voorzien. Hoe? Door het uitvoeren van goed, gedegen, eerlijk en op maat gemaakt marktonderzoek.

Kwantitatief onderzoek laten doen door EM Onderzoek

EM Onderzoek biedt zeer veel mogelijkheden wat betreft het doen van marktonderzoek. Hierbij kan gedacht worden aan de volgende soorten kwantitatief onderzoek. En dat marktonderzoek doen we niet alleen voor u, maar nadrukkelijk ook samen met u.


EM Onderzoek: specialist in deze vormen van marktonderzoek

Database analyse - marktonderzoeksbureau EM Onderzoek

Heeft jouw organisatie een online klanten database? En zitten daar aankoopgegevens aan gekoppeld? Al eens gedacht aan het laten onderzoeken van deze gegevens? Ze bevatten namelijk zeer waardevolle informatie!

De KlantKenner - marktonderzoeksbureau EM Onderzoek

Marktonderzoek onder klanten is van onschatbare waarde voor iedere organisatie. Maar het wordt vaak niet of totaal verkeerd gedaan. EM Onderzoek is gelukkig de juiste partner voor gewoon goed klantonderzoek.

Mobiel onderzoek - marktonderzoeksbureau EM Onderzoek

Ooit een vragenlijst ingevuld via je smartphone? Grote kans dat die online enquête eigenlijk niet in te vullen was op dat kleine scherm. Mobiel marktonderzoek van EM Onderzoek is gelukkig wel smartphone proof.


Ondersteuning bij marktonderzoek - marktonderzoeksbureau EM Onderzoek

Zelf een marktonderzoek uitvoeren? Gewoon doen wat ons betreft. En als je ergens hulp of ondersteuning bij nodig hebt dan is de hulp marktonderzoeksbureau EM Onderzoek snel ingeschakeld nietwaar.

Online onderzoek - marktonderzoeksbureau EM Onderzoek

We zijn overal en altijd online. Vandaar ook dat online onderzoek als lang niet meer weg is te denken is binnen het marktonderzoek. En voor echt goed online onderzoek ben je bij ons aan het juiste adres.

Online shopper onderzoek - marktonderzoeksbureau EM Onderzoek

In een fysieke winkel kun je een klant heel gemakkelijk om input of feedback vragen. Maar hoe zit dat met de online shopper? Ook die kun je heel eenvoudig om hun mening vragen! Start er dus nu mee.


PR onderzoek - marktonderzoeksbureau EM Onderzoek

De beste manier om reclame te maken voor je bedrijf? Nee, dan moet je niet domweg gaan adverteren. Je genereert pas echt relevante en waardevolle publiciteit met resultaten uit een goed en leuk pr onderzoek.

Prijsonderzoek - marktonderzoeksbureau EM Onderzoek

Enig idee wat een goede prijs zou zijn voor jouw product of dienst? Verzin je dan gewoon een prijskaartje of gebruik je hier liever keiharde cijfers voor? Met prijsonderzoek van EM Onderzoek bepaal je de juiste prijs.

ZZP marktonderzoek - marktonderzoeksbureau EM Onderzoek

Sta jij op het punt om een nieuw bedrijf te starten of een nieuw concept te lanceren? Wil je weten of hiervoor een markt is en wat je doelgroep is? Dan is het een goed idee om marktonderzoek in te zetten.Aan ieder type onderzoek is een aparte pagina gewijd met aanvullende informatie. Neem rustig een kijkje en raak overtuigd van het feit dat EM Onderzoek hét marktonderzoeksbureau is om uw onderzoeksvragen te beantwoorden.

In onze optiek werken standaardoplossingen niet als het gaat om het beantwoorden van onderzoeksvragen. Iedere vraag is namelijk anders en kan niet steeds op dezelfde manier worden benaderd. Marktonderzoek is maatwerk en kan niet uitgevoerd worden met een standaard aanpak. Daarom voert EM Onderzoek ook ieder project volledig op maat uit. Aan u de keuze of u het uitvoeren van het gehele marktonderzoek uitbesteedt of dat u ervoor kiest om slechts een deeltraject uit te laten voeren.

Behoefte aan gewoon goed marktonderzoek? Neem contact op!

Leeft er bij u kortom een behoefte om middels het laten uitvoeren van marktonderzoek antwoord te krijgen op uw vragen? Aarzel dan niet en vraag een offerte aan. EM Onderzoek staat klaar om samen met u op zoek te gaan naar de antwoorden op uw onderzoeksvragen. Antwoorden waar u bovendien ook echt iets aan heeft.