Mobiel onderzoek doet u via EM Onderzoek

Aan internet zijn we al een tijd gewend. En bijna iedereen is in het bezit van een smartphone of tablet. Online marktonderzoek evolueert helaas nog lang niet altijd mee, waardoor online vragenlijsten niet goed in te vullen zijn op deze apparaten. Mobiel onderzoek is echter een volstrekt andere tak van sport dan het traditionele internetonderzoekvia pc of laptop. Mobiel marktonderzoek vereist een andere vraagstelling, mobiel onderzoek moet kort en bondig zijn en de lay out van de vragenlijst moet zich automatisch aanpassen aan het type apparaat waarop deze wordt ingevuld. Een vak apart dus. En EM Onderzoek kent de fijne kneepjes van het vak dat mobiel marktonderzoek heet.

De perfecte online vragenlijst voor mobiel onderzoek

Mobiel onderzoek is natuurlijk ook gewoon online onderzoek. Een mobiel onderzoek kan derhalve ook ingevuld worden op een pc of laptop. Niet alle vragen zijn echter geschikt voor smartphone of tablet. Het is kortom van groot belang om bij het opstellen van de vragenlijst goed na te denken over de te stellen vragen en de wijze waarop deze geformuleerd moeten worden. Gelukkig is binnen EM Onderzoek veel kennis aanwezig om tot een online vragenlijst te komen die op maat gemaakt is voor het invullen via smartphone of tablet. Mobiel onderzoek zoals het hoort kortom.

 

Daarnaast moet het eenvoudig zijn om de vragen te beantwoorden via deze apparaten. De lay out van de online enquête moet zich derhalve automatisch aanpassen. EM Onderzoek gebruikt daarom onderzoekssoftware waarmee dit volledig automatisch gaat en het mobiel onderzoek optimaal werkt op alle apparaten. Zo kunt u er zeker van zijn dat deelnemers de vragenlijst altijd goed kunnen invullen.

Iedereen is mobiel, nu uw marktonderzoek nog

Ga met de tijd mee en zorg ervoor dat uw online marktonderzoek geschikt is voor smartphone en tablet. EM Onderzoek helpt u hier graag bij en draagt zorg voor goed mobiel marktonderzoek. Neem contact op, zodat we de mogelijkheden nader kunnen bespreken.