Bijna iedereen is mobiel bereikbaar. Maar hoe mobiel is jouw onderzoek?
Dankzij de mobiele telefoon zijn we overal en altijd online. En dus kunnen mensen ook overal en altijd deelnemen aan een onderzoek.
012-mobiel-onderzoek

Mobiel onderzoek: omdat iedereen altijd online is

Aan internet zijn we al een tijd gewend. En bijna iedereen is in het bezit van een smartphone of tablet. Online marktonderzoek evolueert helaas nog lang niet altijd mee, waardoor online vragenlijsten niet goed in te vullen zijn op deze apparaten. Mobiel onderzoek is echter een volstrekt andere tak van sport dan het traditionele internetonderzoek via pc of laptop. Mobiel marktonderzoek vereist een andere vraagstelling, mobiel onderzoek moet kort en bondig zijn en de lay out van de vragenlijst moet zich automatisch aanpassen aan het type apparaat waarop deze wordt ingevuld. Een vak apart dus. En EM Onderzoek kent de fijne kneepjes van het vak dat mobiel marktonderzoek heet.

De perfecte online vragenlijst voor mobiel onderzoek

Mobiel onderzoek is natuurlijk ook gewoon online onderzoek. Een mobiel onderzoek kan derhalve ook ingevuld worden op een pc of laptop. Niet alle vragen zijn echter geschikt voor smartphone of tablet. Het is kortom van groot belang om bij het opstellen van de vragenlijst goed na te denken over de te stellen vragen en de wijze waarop deze geformuleerd moeten worden. Gelukkig is binnen EM Onderzoek veel kennis aanwezig om tot een online vragenlijst te komen die op maat gemaakt is voor het invullen via smartphone of tablet. Mobiel onderzoek zoals het hoort kortom.

Daarnaast moet het eenvoudig zijn om de vragen te beantwoorden via deze apparaten. De lay out van de online enquête moet zich derhalve automatisch aanpassen. EM Onderzoek gebruikt daarom onderzoekssoftware waarmee dit volledig automatisch gaat en het mobiel onderzoek optimaal werkt op alle apparaten. Zo kunt u er zeker van zijn dat deelnemers de vragenlijst altijd goed kunnen invullen.

Iedereen is mobiel, nu jouw marktonderzoek nog

Ga met de tijd mee en zorg ervoor dat uw online marktonderzoek geschikt is voor smartphone en tablet. EM Onderzoek helpt u hier graag bij en draagt zorg voor goed mobiel marktonderzoek. Neem contact op, zodat we de mogelijkheden nader kunnen bespreken.

Heiweg 219
6533 PC
Nijmegen

T: 024 - 78 55 663
@: info@emonderzoek.nl

Nieuw: @YourSurvey!
Met @YourSurvey is goed marktonderzoek eindelijk toegankelijk voor iedereen! Onderzoek van hoge kwaliteit tegen een zeer scherp tarief. Je hoeft niet meer zelf aan de slag te gaan of stagiair in dienst te nemen. En je hebt de garantie dat het marktonderzoek wordt uitgevoerd door een ervaren marktonderzoeker. Waar wacht je dus nog op?

EM Onderzoek conformeert zich aan de nationale en internationale normen en gedragsregels van de MOA en ESOMAR

Jouw unieke onderzoeksvraag verdient echt een goed, bruikbaar en bovenal uniek antwoord. Ga dus nu op onderzoek uit en sla samen met ons die brug tussen vraag en antwoord.

Ga je zelf een marktonderzoek uitvoeren? Dan moet je daar wel de 15 allerbeste marktonderzoek tips bij gebruiken!

15 praktische marktonderzoek tips

Je bent nog één stap verwijderd van de 15 allerbeste marktonderzoek tips...

Vul hiernaast enkele gegevens in en het gratis e-book met de allerbeste marktonderzoek tips is voor jou. En wees gerust, je wordt niet bestookt met EM Onderzoek mails hierna. Hooguit een paar mailtjes per jaar. Erewoord.

Dank voor het invullen van je gegevens. Op naar het e-book! Je ontvangt zo snel mogelijk een mailtje.