een Offerte van EM Onderzoek aanvragen

U heeft dus een vraag die met eerlijk, op maat gemaakt en gewoon goed marktonderzoek beantwoord kan worden. Dat is al een goede eerste stap op weg naar dat antwoord. Wellicht dat een vervolgstap een voorstel kan zijn, zodat helder en duidelijk is op welke manier EM Onderzoek die vraag zou willen beantwoorden en wat de bijbehorende kosten zijn. En ook al is het een open deur, het kan geen kwaad om het te benadrukken. Het aanvragen van een offerte of prijsindicatie is geheel vrijblijvend. U bent tot helemaal niets verplicht. De informatie in het voorstel zal u hoe dan ook helpen om een goede afweging te maken betreffende het wel of niet inzetten van marktonderzoek. Vul daarom hieronder uw gegevens in. We nemen daarna zo snel mogelijk contact op om tot een passend en op maat gemaakt voorstel te komen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


De tien garanties van marktonderzoeksbureau EM Onderzoek

Het opvragen van offertes is vaak niet de allerleukste klus om uit te voeren. Je wil namelijk concreet met iets aan de slag kunnen en hiervoor een bedrijf aan het werk zetten. Maar vind nou net dat ene marktonderzoeksbureau dat jouw onderzoek goed en eerlijk uit kan voeren?

 

Dat begrijpen we als geen ander. En daarom zullen we er alles aan doen om een onderzoeksvoorstel of prijsindicatie voor je te maken waarmee je de zekerheid hebt dat dit marktonderzoek echt goed wordt gedaan, zodat het de besteding dubbel en dwars waard is. Daarom geven wij je de volgende tien garanties:

  1. Een offerte van EM Onderzoek zijn geheel op maat
  2. Het bevat alle informatie die jij nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken voor een marktonderzoeksbureau
  3. Onze offertes zijn scherp geprijsd, maar we zijn nadrukkelijk geen prijsvechter
  4. We gebruiken heldere en begrijpelijke taal, zodat alle informatie in de offerte helemaal duidelijk is
  5. Offertes van EM Onderzoek zijn gedetailleerd, zodat u precies weet hoe we jouw marktonderzoek uitvoeren en wat de bijbehorende kosten zijn
  6. Mochten wij bepaalde kennis niet in huis hebben, dan schakelen we hiervoor een expert in en gaan we niet zomaar wat aanklooien
  7. Het aanvragen van een offerte is echt helemaal en 100% vrijblijvend, het verplicht je tot niets
  8. Je offerte aanvraag nemen we zo snel mogelijk in behandeling, zodat je ook snel duidelijkheid hebt
  9. Wanneer iets in je offerte aanvraag niet duidelijk is voor ons, dan bellen we je uiteraard even op
  10. En we staan altijd voor je klaar mocht je tussentijds nog vragen, opmerkingen of onduidelijkheden hebben

Kom maar op met die aanvraag, dan kunnen wij een mooie offerte gaan maken

Overtuigd dat je bij EM Onderzoek goed zit, in ieder geval wat betreft het verkrijgen van een goede offerte voor je marktonderzoek? Mooi! Vul dan het bovenstaande formulier zo volledig mogelijk in. Vul behalve je contactgegevens alle relevante informatie betreffende het uit te voeren onderzoek in. Denk daarbij aan het type onderzoek, de doelgroep, het onderwerp, wellicht zelfs al een indicatie van het aantal vragen dat je wil gaan stellen en hoe je na afronding van het onderzoek de data zou willen ontvangen. Daarna gaan we voor je aan de slag met een perfect passende offerte.