Hoogste tijd voor het aanvragen van een offerte voor gewoon goed marktonderzoek

Offerte aanvragen voor gewoon goed onderzoek

Je hebt een vraag die met eerlijk, op maat gemaakt en gewoon goed marktonderzoek beantwoord kan worden? Dan is het bezoeken van onze website al een goede eerste stap. Wellicht dat een vervolgstap een voorstel kan zijn, zodat helder en duidelijk is op welke manier marktonderzoeksbureau EM Onderzoek die vraag kan beantwoorden en wat de bijbehorende kosten zijn.

En ook al is het een open deur, het kan geen kwaad om het te benadrukken: het aanvragen van een offerte of prijsindicatie is geheel vrijblijvend. Je bent tot helemaal niets verplicht. De informatie in het voorstel zal hoe dan ook helpen om een goede afweging te maken betreffende het wel of niet inzetten van marktonderzoek. Vul daarom hieronder je gegevens in. We nemen daarna zo snel mogelijk contact op om tot een passend en op maat gemaakt voorstel te komen.

Wil je een offerte ontvangen van EM Onderzoek? 

Of is er eerst nog behoefte aan wat aanvullende informatie over het doen van goed marktonderzoek op maat? Vul in beide gevallen vooral even onderstaand contactformulier in. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

5 + 4 =

De tien garanties van marktonderzoeksbureau EM Onderzoek

Het opvragen van offertes is vaak niet de allerleukste klus om uit te voeren. Je wil namelijk concreet met iets aan de slag kunnen en hiervoor een bedrijf aan het werk zetten. Maar vind nou net dat ene marktonderzoeksbureau dat jouw onderzoek goed en eerlijk uit kan voeren?

Dat begrijpen we als geen ander. En daarom zullen we er alles aan doen om een onderzoeksvoorstel of prijsindicatie voor je te maken waarmee je de zekerheid hebt dat dit marktonderzoek echt goed wordt gedaan, zodat het de besteding dubbel en dwars waard is. Daarom geven wij je de volgende tien garanties:

  1. Een offerte van EM Onderzoek zijn geheel op maat
  2. Het bevat alle informatie die jij nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken voor een marktonderzoeksbureau
  3. Onze offertes zijn scherp geprijsd, maar we zijn nadrukkelijk geen prijsvechter
  4. We gebruiken heldere en begrijpelijke taal, zodat alle informatie in de offerte helemaal duidelijk is
  5. Offertes van EM Onderzoek zijn gedetailleerd, zodat je precies weet hoe we jouw marktonderzoek uitvoeren en wat de exacte kosten zijn
  6. Mochten wij bepaalde kennis niet in huis hebben, dan schakelen we hiervoor een expert in en gaan we niet zomaar wat aanklooien
  7. Het aanvragen van een offerte is echt helemaal en 100% vrijblijvend, het verplicht je tot niets
  8. Je offerte aanvraag nemen we zo snel mogelijk in behandeling, zodat je ook snel duidelijkheid hebt
  9. Wanneer iets in je offerte aanvraag niet duidelijk is voor ons, dan bellen we je uiteraard even op
  10. En we staan altijd voor je klaar mocht je tussentijds nog vragen, opmerkingen of onduidelijkheden hebben

Kom maar op met die aanvraag, dan maakt EM Onderzoek een mooie offerte

Overtuigd dat je bij EM Onderzoek goed zit, in ieder geval wat betreft het verkrijgen van een goede offerte voor je marktonderzoek? Mooi! Vul dan het bovenstaande formulier zo volledig mogelijk in. Vul behalve je contactgegevens alle relevante informatie betreffende het uit te voeren onderzoek in. Denk daarbij aan het type onderzoek, de doelgroep, het onderwerp, wellicht zelfs al een indicatie van het aantal vragen dat je wil gaan stellen en hoe je na afronding van het onderzoek de data zou willen ontvangen. Daarna gaan we voor je aan de slag met een perfect passende offerte.

Heiweg 219
6533 PC
Nijmegen

T: 024 - 78 55 663
@: info@emonderzoek.nl

Nieuw: @YourSurvey!
Met @YourSurvey is goed marktonderzoek eindelijk toegankelijk voor iedereen! Onderzoek van hoge kwaliteit tegen een zeer scherp tarief. Je hoeft niet meer zelf aan de slag te gaan of stagiair in dienst te nemen. En je hebt de garantie dat het marktonderzoek wordt uitgevoerd door een ervaren marktonderzoeker. Waar wacht je dus nog op?

EM Onderzoek conformeert zich aan de nationale en internationale normen en gedragsregels van de MOA en ESOMAR

Jouw unieke onderzoeksvraag verdient echt een goed, bruikbaar en bovenal uniek antwoord. Ga dus nu op onderzoek uit en sla samen met ons die brug tussen vraag en antwoord.

Ga je zelf een marktonderzoek uitvoeren? Dan moet je daar wel de 15 allerbeste marktonderzoek tips bij gebruiken!

15 praktische marktonderzoek tips

Je bent nog één stap verwijderd van de 15 allerbeste marktonderzoek tips...

Vul hiernaast enkele gegevens in en het gratis e-book met de allerbeste marktonderzoek tips is voor jou. En wees gerust, je wordt niet bestookt met EM Onderzoek mails hierna. Hooguit een paar mailtjes per jaar. Erewoord.

Dank voor het invullen van je gegevens. Op naar het e-book! Je ontvangt zo snel mogelijk een mailtje.