Als je wat hulp of ondersteuning kunt gebruiken, dan helpt EM Onderzoek graag
Nee, je hoeft een marktonderzoek echt niet in zijn geheel uit handen te geven. Maar helemaal zelf doen, kan soms net een brug te ver zijn. Laat EM Onderzoek je dan ondersteunen.
Ondersteuning nodig bij je marktonderzoek? Marktonderzoeksbueau EM Onderzoek helpt.

Ondersteuning nodig bij je marktonderzoek?

EM Onderzoek helpt!

Eerlijk is eerlijk, marktonderzoek is geen exacte wetenschap waarbij iemand eerst jarenlang moet studeren alvorens de fijne kneepjes van het vak zijn aangeleerd. Maar het kan wel veel lastiger zijn dan gedacht, een probleem ligt zo op de loer en een spreekwoordelijk ongeluk zit in een klein hoekje. Gevolg is hoe dan ook dat het onderzoek vertraging oploopt of dat je zelfs helemaal niet verder kunt. En dat is zuur en vervelend, want het onderzoek wordt niet voor niets uitgevoerd. Daar hangt ongetwijfeld een en ander vanaf. Maar waar kun je terecht voor vragen of hulp? Eigenlijk nergens helaas. Of toch wel? Jazeker! EM Onderzoek staat voor je klaar om ondersteuning te bieden bij je marktonderzoek.

Kan EM Onderzoek iets voor je doen?

Je bent wellicht bij EM Onderzoek terecht gekomen, omdat je inderdaad het idee hebt zelf een marktonderzoek te doen. Of omdat je al aan de slag bent met het maken van een vragenlijst, het kiezen van de meest geschikte methode van dataverzameling of met iets anders bezig bent. Er is hoe dan ook twijfel of je het gehele onderzoekstraject geheel zelfstandig kan uitvoeren. Aan de andere kant weet je ook niet zeker of je ondersteuning wil krijgen bij je marktonderzoek. Vul dan vooral het contactformulier even in op deze pagina en stel je vraag of vragen. Dan kan vanuit dat startpunt bekeken worden of EM Onderzoek iets voor je kan doen.

Om bijvoorbeeld antwoorden te geven op vragen die gerelateerd zijn aan je onderzoek. Of om problemen uit de wereld te helpen. Gewoon, omdat het niet zo kan zijn dat jouw onderzoek hierdoor vertraging oploopt. Wie weet zetten die antwoorden je weer op het juiste spoor. En als het echt niet alleen lukt, dan is concrete ondersteuning bij je marktonderzoek zo geregeld.

Neem dus vooral contact op

7 + 15 =

En als het echt moet, dan neemt EM Onderzoek het werk uit handen

En groeit het onderzoek je boven het hoofd of heb je de behoefte aan een goed en gedegen marktonderzoeksbureau dat jou terzijde staat bij het uitvoeren van het marktonderzoek? Vraag EM Onderzoek dan om het onderzoek samen met je uit te voeren. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is contact met ons op te nemen.

Heiweg 219
6533 PC
Nijmegen

T: 024 - 78 55 663
@: info@emonderzoek.nl

Nieuw: @YourSurvey!
Met @YourSurvey is goed marktonderzoek eindelijk toegankelijk voor iedereen! Onderzoek van hoge kwaliteit tegen een zeer scherp tarief. Je hoeft niet meer zelf aan de slag te gaan of stagiair in dienst te nemen. En je hebt de garantie dat het marktonderzoek wordt uitgevoerd door een ervaren marktonderzoeker. Waar wacht je dus nog op?

EM Onderzoek conformeert zich aan de nationale en internationale normen en gedragsregels van de MOA en ESOMAR

Jouw unieke onderzoeksvraag verdient echt een goed, bruikbaar en bovenal uniek antwoord. Ga dus nu op onderzoek uit en sla samen met ons die brug tussen vraag en antwoord.

Ga je zelf een marktonderzoek uitvoeren? Dan moet je daar wel de 15 allerbeste marktonderzoek tips bij gebruiken!