Marktonderzoek voor ZZP'ers

U bent zelfstandig ondernemer of bent van plan om een eigen onderneming op te zetten. Het idee of concept zit helemaal in uw hoofd en staat als een huis. U bent kortom helemaal overtuigd van de nieuwe weg die u in gaat slaan. Is er echter wel een markt voor je nieuwe product? Blijkt de onderneming die je wil gaan beginnen één van de velen te zijn in die specifieke sector? Wat zijn de kansen? En wat zouden de valkuilen kunnen zijn? Allemaal vragen die met marktonderzoek beantwoord kunnen worden. Natuurlijk zal er twijfel bestaan of een marktonderzoek uitgevoerd moet worden. Er zijn namelijk kosten aan verbonden. Dat klopt, hier kan EM Onderzoek ook niets aan veranderen. Omdat de gegevens van waarde zullen zijn is speciaal voor de zelfstandig ondernemer het marktonderzoek voor zzp'ers bedacht. Alle voordelen van marktonderzoek, maar wel tegen een scherpe prijs! Vanaf nu is het kortom gewoon mogelijk om via onderzoek echt inzicht te krijgen in de potentie van uw nieuwe onderneming of product.

De voordelen van het uitvoeren van een onderzoek

Aan het beginnen van een nieuwe onderneming en het starten als zzp'er kleven altijd onzekerheden. Slaat mijn nieuwe product wel aan? Is het concept dat ik heb bedacht wel een goed idee voor een nieuwe onderneming? Is er een markt voor mijn nieuwe dienst? En hoe kan ik mijn verhaal het beste in de markt zetten? Die onzekerheden horen bij het ondernemerschap en maken het juist tot die spannende en onverwachte manier om arbeid te verrichten. Aan de andere kant vinden we het allemaal prettig om zekerheid te hebben. Marktonderzoek kan zorgen voor die zekerheid. Het geeft je net even dat beetje extra inzicht om te bepalen of je eigen onderneming kans van slagen heeft of dat er een markt is voor je nieuwe product of dienst. Marktonderzoek heeft bovendien als voordeel dat de bevindingen gebaseerd zijn op feiten en niet op meningen, vage bespiegelingen of zomaar wat informatie die via Google is verzameld. Potentiële consumenten hebben aangegeven ergens belangstelling voor te hebben of niet. Gerichtere informatie is niet voorhanden.

EM Onderzoek is de plek voor ZZP marktonderzoek

Bij marktonderzoeksbureau EM Onderzoek bent u aan het juiste adres als u een marktonderzoek wil uitvoeren om een eigen onderneming te starten of een nieuw product te lanceren. Waarom? Omdat EM Onderzoek als als kleine onderneming uit eigen ervaring weet hoe spannend het is om op eigen benen te staan en in onzekere tijden behoefte te hebben aan zekerheid. Uw vragen zijn kortom zeer herkenbaar! Net als het hebben van zekerheden herkenbaar is. Laat ons kortom weten waar uw wensen en behoeften liggen op het gebied van marktonderzoek, zodat wij voor u aan de slag kunnen. Vervolgens gaan we gezamenlijk aan de slag om uw onderzoeksvraag op een goede en efficiënte manier beantwoord te krijgen.